eVouchers: Beltegoeden, tickets, loterijloten

De tickets worden on demand geprint door de kassa

  • Elektronische beltegoeden
  • Elektronische internettegoeden
  • Entreetickets voor attractieparken en dierentuinen
  • Loterijtickets van De Lotto inlane kunnen verkopen
  • Loterijtickets van de Staatsloterij inlane kunnen verkopen
 

Online betaalmiddel: dé oplossing voor slimme internetgebruikers!

Het aantal internettransacties groeit gestaag. Ook u kunt daarvan profiteren, dankzij online betaaloplossingen die via vouchers mogelijk worden gemaakt. Het grote voordeel van de unieke prepaid-codes die een waarde vertegenwoordigen op de voucher, is dat internetgebruikers anoniem en veilig kunnen betalen. De transactie vindt immers al eerder plaats – in uw winkel!

Bellen en gebeld worden met beltegoed via ICP

ICP heeft met alle telecom operators die in Nederland actief zijn een overeenkomst waardoor zij via haar netwerk beltegoed vouchers mag aanbieden. U kunt dus uw klanten eenvoudig beltegoed verkopen door het activeren van onze POS-applicatie, POS terminals of online.

Overal ter wereld betalen met je prepaid creditcard

Het ICP platform is gekoppeld met verschillende aanbieders van fysieke prepaid creditcards en prepaid vouchers voor online betalingen. U kunt uw klanten een prepaid creditcard laten aanschaffen waarop zij vervolgens vooraf een saldo kunnen zetten. Hiermee kunnen zij overal en waar dan ook ter wereld betalen via een betaalautomaat, geldautomaat, online en dat met de voordelen van een creditcard. Willen uw klanten alleen maar online kunnen betalen? Dan kunt u hen een voucher oplossing aanbieden. Oftewel: een tijdelijk creditcard nummer waarmee je overal online kunt betalen.

Extra omzet en u hoeft er niks voor te doen

Met International Top-up heeft u een applicatie in handen waarmee uw klanten beltegoed kunnen kopen die zij vervolgens kunnen geven aan familie en of vrienden in het buitenland.

Voor u als winkelier genereert u hiermee extra omzet, omzet die normaal gesproken bij een collega winkelier in het buitenland valt. Mooier kunnen wij het niet maken.

Voor onder andere Blokker en Jumbo hebben we een ticket oplossing waarbij, in dit geval, Blokker en Jumbo zelf een (promo) actie ontplooien. Voorbeelden hiervan zijn: Blokker à Fletcher Hotel voucher, Duinrell kaartje, BK wisselweken of voor Jumbo à Max Verstappen actie. Bij deze acties wordt er een code op de kassabon geprint waarmee de klant van Blokker of Jumbo iets kan doen. Die codes worden opgehaald bij ICP. De opmaak van de bontekst, die op kassabon, wordt afgedrukt wordt eveneens door ICP ingericht.