Overige oplossingen

PROMO-ACTIES

“Bij aankoop van 2 pakken melk, spaart u mee voor een cadeau!” U verzint de promotieactie, en wij printen unieke codes op de kassabon.

Uw klanten kunnen deze codes dan bijvoorbeeld inwisselen via een (actie)website en zo deelnemen aan leuke spaaracties. Dit vervangt de huidige “zegels” plakken, want alles gebeurt digitaal en is dus goed meetbaar.

MAILMARKETING

U verzint de actie en ICP kan dan digitale cadeaukaarten genereren en per mail versturen.
We beheren en administreren de unieke codes en de digitale cadeaukaarten kunnen dan bij u aan de kassa ingewisseld worden.
Uiteraard verzorgen we nadien uitgebreide rapportages en heeft u als het goed is een waardevolle database vol mailadressen verzameld.

MONEY TRANSFER

De directe integratie die ICP met Western Union heeft, maakt het mogelijk om binnen enkele minuten contant geld naar waar ook ter wereld te versturen.

Western Union is wereldleider op het gebied van geld-verzenden.

In Nederland kan de consument hiervoor terecht bij een aantal retailers, maar dat is nog op de oude, tijdrovende manier (middels formulieren).
Western Union heeft nu een nieuwe manier van geld-verzenden ontwikkeld, waarbij de klant de overboeking initieert op zijn smartphone en binnen enkele seconden de transactie afmaakt in een winkel.

Geen extra oponthoud dus aan de kassa, maar net zo snel als de klant uw huidige producten afrekent.

TEGOEDBON

Ook indien u uw klant bij het retourneren van producten geen geld retour geeft, maar een tegoedbon, gebruiken wij simpelweg de kassabon. Op de kassabon genereren wij een unieke barcode die correspondeert met het retourbedrag.
Wanneer uw klant deze tegoedbon dan inlevert bij de volgende aankoop, wordt het bedrag verrekend met de aankoopsom.