Onze Oplossingen

Ons platform

ICP heeft een platform voor het autoriseren, verwerken en switchen van transacties. Dit nieuwe systeem, dat in Nederland is ontwikkeld, krijgt een steeds belangrijkere taak binnen de ICP groep voor het integreren van de geleverde diensten.
Het systeem is ontwikkeld in Visual Studio .NET in C# en voor de databases wordt Microsoft SQL gebruikt. Voor de front-ends wordt ASP.NET/C# gebruikt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van SOAP web services.

Vanuit de organisatie en de markt ontstaat er een sterke behoefte aan het integreren, koppelen en ontsluiten van gegevens uit dit nieuwe systeem, waarbij veelal webportalen worden gebruikt. Eindgebruikers kunnen hiermee zelf hun eigen account beheren.
In de wereld van elektronische transactiediensten zijn snelheid, gebruikersgemak en veiligheid essentieel. Dit stelt hoge eisen aan de uniformiteit, schaalbaarheid en robuustheid van de applicaties.

ICP heeft een generiek webbased framework ontwikkeld, waarmee nieuwe functionaliteiten die aan het platform worden toegevoegd beter beheersbaar gemaakt kunnen worden. Het framework wordt gebruikt voor het ontwikkelen van zowel de backoffice applicaties, voor de support, operations en sales afdelingen, als voor de front-end applicaties waar onze klanten, waaronder programmamanagers, wederverkopers, verkooppunten, rekeninghouders en kaarthouders, gebruik van maken.

Hoe kunt u ons platform gebruiken?

  • Geïntegreerd in uw kassasysteem
  • Middels een losse transactieautomaat
  • Middels een software download op een PC
  • Online, via een webpagina
  • Geïntegreerd in een betaalautomaat

Betaalautomaat

ICP Software

transactieautomaat

Webterminal

Kassasysteem