Klantenkaarten

MEDEWERKERKAART

Conform sommige CAO’s is de werkgever verplicht een maaltijdvergoeding aan de medewerker te geven. ICP biedt hiervoor uitkomst met de medewerkerkaart. De vergoeding wordt op een plastic kaart gezet, of middels een app, waardoor de gelden in eigen circuit blijven!
ICP beheert het complete programma hiervoor, van het kunnen betalen in de winkels, tot het beheer van de persoonsgegevens en het verwerken van in- en uitdiensttredingen.

KLANTENKAART

Uw klant laten profiteren van voordelen zoals kortingen, extra services en speciale ledenprijzen!
Ook kunt u uw klanten belonen voor hun aankopen om herhaalaankopen te vergroten, middels een spaarpuntensysteem.

ICP levert een end-to-end oplossing voor de invulling van uw klantenkaart programma. Wij zorgen voor de acceptatie van uw klantenkaart in de (web)winkel, de kaartnummers, de verwerking van alle transacties tot met uw webportal voor de registratie van uw kaarthouders.
ICP levert u realtime alle gewenste rapportages en exports ten behoeve van uw marketing-campagnes. Geen klantenkaart-programma is standaard. Wij automatiseren uw specifieke behoeften en kunnen u met onze jarenlange ervaring adviseren en ondersteunen met de implementatie van uw (multichannel)oplossing.