ICP MOBILE

699€

ex. plug and play kosten

Kenmerken

Highest Security

De Move 5000 is PCI-PTS 5.x gecertificeerd en voldoet aan alle eisen gesteld door de banken, mastercard en Visa. De gepatenteerde futureproof software maakt het geheel compleet.

Alle betaalopties

De Move accepteert alle vormen van kaart betalingen. Visa Mastercard American Express, Alipay, Wechat, Unionpay, JCB, Applepay en Payqonic.

Retourpinnen, QR payments en NFC payments zijn allen mogelijk op de Move 5000.

Gebruiksvriendelijk

Middels het 3,5inch kleuren display, met uitgebreide user interface is de bediening van de Move 5000 zeer duidelijk en eenvoudig.

Mobiel

De telium batterij in de Move5000 zorgt voor het online gebruik van de betaalterminal. Bij een goed opgeladen batterij is de standby tijd minimaal 2 dagen (dit is wel afhankelijk van het aantal transacties) door het lage verbruik van de betaalterminal kunt u altijd vertrouwen op uw mobiele betaalterminal. De betaalterminal kan middels een cradle of snoer worden opgeladen.

Communicatie

De communicatie van de move 5000 is middels wifi of 3G. Door het eenvoudig instellen van het wifi netwerk of het toevoegen van de simkaart maakt u communicatie met uw bank mogelijk.

onze servicecontracten