ICP PLUS

499€

ex. plug and play kosten

Kenmerken

Highest Security

De Desk 5000 is PCI-PTS 5.x gecertificeerd en voldoet aan alle eisen gesteld door de banken, mastercard en Visa. De gepatenteerde futureproof software maakt het geheel compleet.

Alle betaalopties

De Desk accepteert alle vormen van kaart betalingen. Visa Mastercard American Express, Alipay, Wechat, Unionpay, JCB, Applepay en Payqonic.

Retourpinnen, QR payments en NFC payments zijn allen mogelijk op de Move 5000

Gebruiksvriendelijk

Middels het 3,5inch kleuren display, met uitgebreide user interface is de bediening van de Move 5000 zeer duidelijk en eenvoudig.

Vast

De desk 5000 dient op de toonbank te staan. De Desk is standalone danwel kassa gekoppeld te gebruiken. Indien de Desk kassa gekoppeld gebruikt moet worden zal de kassa partij een gecertificeerde kassakoppeling moeten hebben.

Communicatie

De communicatie van de desk 5000 is middels IP. Op de plek waar u de Desk wenst te gebruiken dient er een stroomvoorziening te zijn en aansluiting voor een fysieke IP kabel.

onze servicecontracten

Basis

99 jaar
populair

All-in

149 jaar

Voor service op de Waddeneilanden geldt een responsetijd van minimaal 3 dagen. Bij aanschaf van een nieuwe automaat heeft u recht op 6 maanden fabrieksgarantie. Reparaties worden op basis van (na)calculatie, na uw akkoord, aan u doorbelast. Op reparaties ontvangt u 1 maand garantie. Bij vervanging van uw betaalautomaat wordt gebruik gemaakt van gelijkwaardige gereviseerde hardware. Telefonische ondersteuning van maandag tot en met zondag van 08:00 – 21:00. Niet onder het service contract vallen storingen als gevolg van bijvoorbeeld maar niet uitsluitend; Brand- en/of waterschade; Beschadigingen en/of defecte automaten en/of onderdelen als gevolg van moedwilligheid e/o ondeskundigheid; Storingen veroorzaakt door netwerk- en bekabelingsproblemen van router tot aan de betaalautomaat. Deze infrastructuur (omgevingsvoorwaarden) valt onder uw eigen verantwoordelijkheid. Indien bij reparaties of vervanging dit door onze servicemonteur wordt geconstateerd, zal ICP voor dit bezoek reparatie- en/of vervangings- en/of leveringskosten in rekening brengen. Op al onze documenten zijn van toepassing de ‘algemene voorwaarden van ICP Nederland BV’.

INFO?